HTML

MEKDSz

Ez a veszprémi Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség blogja. Isten hozott nálunk!

Címkék

Friss topikok

Linkblog

2010.03.28. 21:59 Ritchierope

Isten pizzája

Halihó! :)

Bevallom, mindig nagy érdeklődéssel várom minden tanév második félévében az egyetemen megrendezésre kerülő Ki-mit-tud?-ot, amelyen - talán már mondhatom így - veszprémi MEKDSZ-csoport részvétele trandíció lett.

Az idei évben úgy döntöttünk, hogy ismét egy jelenettel állunk a közönség elé és bemutatjuk színészi, dramaturgi tálentumainkat (vagy egyes esetekben ezeknek látszatát keltjük :) -> természetesen itt magamra gondolok :) ), illetve azt a személyt, aki tulajdonképpen a csoportot mozgatja és egyenként mindannyiunkat. Ebben a jelenetben a tengeren túli "God's Pie" című produkciót próbáltuk színpadra vinni úgy, hogy a benne szereplő elemeket a magyarországi viszonyokra, illetve az egyetemista életre adaptáljuk.

Véleményt alább lehet nyilvánítani (kommentelni), illetve a felvételt megtekinteni. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mekdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr361876010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása