HTML

MEKDSz

Ez a veszprémi Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség blogja. Isten hozott nálunk!

Címkék

Friss topikok

Linkblog

2007.05.16. 19:36 biborcsiga

...dicsőítés volt kedden...

na jó,

hogy legyen már valami a diákkörről is:)
tegnap este volt az E-kamarában zenés dicsőítő alkalom.

jót mosolyogtam, hogy a sok ismerős már azt sem tudja, kit honnan és hogyan ismer, keresztbe-kasul fonódnak össze a szolgálatok, a szálak. valahogy úgy tudnám összeszedni a legpontosabban az infókat, hogy a veszprémi ökumenikus dicsőítő zenekar, akiknek egy része a Talitha Kúmiban szolgál, és vannak a tagjai között volt mekdsz-esek is, most bevettek jelenleg aktív diákkörösöket a csapatba, és a rendszeres alkalmak soronkövetkező állomása a Mekdsz meghívására az egyetem volt. vagy valami ilyesmi. de ez egyáltalán a lényeg? NEM! A lényeg, hogy keresztény testvérek megmutatták tegnap, hogy jó az Istent szeretni, és nem másért, hanem azért, mert ISTEN már előbb szeretett minket.

A dalok gyönyörűen szóltak, öröm volt látni, hogy a közönség soraiból csak felpattantak néhányan, hogy állva énekeljenek együtt a színpadon levőkkel.
Zalán bizonyságtétele nagyon ütős volt, süt ebből a srácból az első szeretet, és magával ragad mindenkit. Aki erre nem tér meg, hát, nem tudom, annak mi kell még???:) (még szerencse, hogy az Úr tudja!:))

képek, egyéb információk a honlapon:
veszpremdics.mindenkilapja.hu

Szólj hozzá!

Címkék: dicsőítés kúmi zalán bizonyságtétel diákkör ökumené


A bejegyzés trackback címe:

https://mekdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7176933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása