HTML

MEKDSz

Ez a veszprémi Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség blogja. Isten hozott nálunk!

Címkék

Friss topikok

Linkblog

2007.06.02. 16:54 Igaz777

Barnabás Tábor 2007

Sziasztok mindenkik!

Ha valaki kevésbé üldögélős tábort szeretne magának nyárra, hanem dolgozna is egy kicsit, annak szeretettel ajánlom a Barnabás Tábort.

Infó:

Idén tizenkettedik alkalommal rendezzük meg a Barnabás-tábort 2007. július 20. és augusztus 5. között. A programban körülbelül 100-120-an vehetünk részt, főleg kelet-európai országokból, olyan keresztények, akik már betöltöttük 17. életévünket. A magyarországi fiatalok számára 50 helyet biztosítottunk. A konferenciát a Kelet-Európa Misszió inárcsi központjában rendezzük meg. Ez idő alatt sátrakban fogunk aludni, de a missziómezőkön a csoportokat épületekben szállásoljuk el.

A konferencia fő vendégszolgálója: Phil Metzger lesz, a Calvary Chapel vajtai bibliaiskolájának igazgatója. Tanítói szolgálata mellett a Kelet-Európában, Etiópiában és Nigériában zajló gyülekezetplántálási munkák felvigyázója. Kezdetben a Costa Mesa-i Calvary Chapel gyülekezetben volt ifjúsági vezető, az utóbbi 10 évben misszionáriusként szolgált Moszkvában és Magyarország különböző városaiban: Esztergomban, Kaposváron és Sárbogárdon. Philnek és feleségének, Joynak négy gyermeke van: Niki, Karina, Judah és Hannah.

A konferencián vendégszolgálóink felkészítenek bennünket a missziós mezőkön ránk váró kihívásokra. A konferencián lehetőségünk nyílik különböző kommunikációs módszerek - sketch-board, pantomim, tánc, ének-zene, gyermekfoglalkozás - megismerésére is. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ezek fontos eszközöknek bizonyultak abban, hogy az embereknek vizuálisan is bemutathassuk az evangélium üzenetét, és előkészítsük őket a hirdetett Ige befogadására.

A konferencia után a résztvevőkkel együtt kisebb csoportokban a kijelölt missziós mezőkre utazunk, hogy ott 10 napon át az evangéliumot hirdessük. A tervezett célállomások a következők:

  • Magyarország
  • Románia
  • Szerbia (Vajdaság)
  • Ukrajna (Kárpátalja)
  • Koszovó
  • Albánia
  • Ausztria
  • Horvátország
  • Szlovákia

Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz hozzánk és vegyél részt az idei Barnabás táborban! Töltsd ki a jelentkezési lapot, mi feldolgozzuk, és ha elfogadtuk jelentkezésedet, csekket küldünk a címedre, amelyen befizetheted a részvételi díjat. A jelentkezésed csak akkor lesz érvényes, amikor a jelentkezési díjad is megérkezett.


További információk és jelentkezés: barnabas.misszio.eu

Remélem mentek, hogy leszolyan aki megy, mivel nagy az esélye, hogy egy életen át fogod emlegetni az itt szerzett tapasztalataidat.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár tábor kelet európa misszió barnabás


A bejegyzés trackback címe:

https://mekdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4991389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása