HTML

MEKDSz

Ez a veszprémi Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség blogja. Isten hozott nálunk!

Címkék

Friss topikok

Linkblog

2010.02.26. 14:58 Ritchierope

Előadások

Sziasztok!

Nos, az elmúlt három héten három látszólag különböző, de azért jó pár ponton egymáshoz kapcsolódó előadást hallhattunk három előadótól. Azok kedvéért, akik szerettek volna, de nem tudtak eljönni, illetve akik újból végig szeretnék hallgatni az előadásokat, online elérhetővé tettük őket, alább a linkeken lehet őket letölteni.

Február 10-én a pornóról hallhattunk előadást. Szóba kerültek el elmúlt évek társadalmi változásai, a minket körülvevő társadalom véleménye és hozzáállása a pornóhoz, szexualitáshoz, illetve szó esett a pornó hatásairól és szerepéről.

Ez előadás elérhető itt: http://addat.hu/87639f0a/porn..mp3.html

Február 17-én a szexualitásról hallottunk előadást, amelyen kiderült, hogy milyen szintjei is vannak a szexuális kapcsolatnak, hogy hogyan is néznek ezek ki és hogy hogyan is lehet őket elérni.

Az előadás hanganyagát itt lehet letölteni:  http://addat.hu/113647cf/csak_szex..MP3.html

Február 24-én pedig a párkapcsolatokról hallhattunk előadást, az egymás melletti elköteleződésről, hogy hogyan is lehet kialakítani egy tartós párkapcsolatot, illetve hogy mik azok a gyarkolati dolgok, amelyek összetartanak egy párkapcsolatot/házasságot.

Az előadás hanganyaga elérhető itt: http://addat.hu/20bf3c03/egy-pár-kapcsolat.mp3.html

Remélem, hogy mindenki talál bennük számára hasznos gondolatokat.

További szép napot! :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mekdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr341792397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása